Restaurant
Restaurantul Rusca este localizat la parterul hotelului, vă propune un decor intim și elegant care îndeamnă la liniște și relaxare. Meniul contopește într-un mod armonios preparatele bucătăriei internaționale cu cele specific locale, pentru a oferi o combinație perfectă de arome și gusturi, menită să vă încante simțurile.
Meniu Rusca:
-
Aperitiv
- Salată a’la Rusca.
- Salată Ton.
- Cașcaval pane cu sos Remoulade.
- Ficăței de pui cu ceapă, la tigaie.
- Salată a’la Rusca.
-
Ciorbe/Supe
- Ciorbă de fasole cu afumatură
- Ciorba de pui a la Grec
- Ciorbă de burtă
- Ciorbă de legume
- Supă cremă de legume
- Supă cremă ciuperci
- Ciorbă de fasole cu afumatură
-
Preparate la grătar
- Mix grill
- Ceafă de porc a‘la Rusca cu sos special
- Piept pui la grătar cu cartofi prăjiti
- Pulpe pui la grătar cu cartofi prăjiți
- Mix grill
-
Preparate principale
- Piept de pui cu sos de vișine
- Pulpe de pui cu sos de usturoi
- Fasole cu ciolan de porc
- Gulas din pulpă de vită
- Mușchi de vită în sos piper verde
- Mușchi de vită cu sos de vin
- Păstrav cu sos de unt si miez de nucă
- File de șalău cu sos lemon butter
- Piept de pui cu sos de vișine
-
Garnitură
- Cartofi la cuptor
- Cartofi prăjiți
- Cartofi natur
- Cartofi piure
- Orez cu legume
- Orez salbatic
- Legume înăbușite
- Legume la grătar
- Cartofi la cuptor
-
Salate& Sosuri
- Salată de roșii
- Salată mixtă
- Salată varză albă
- Murături asortate
- Sos de hrean
- Sos de usturoi
- Salată de roșii
-
Desert
- Profiterol
- Tartă cu mere
- Clătite cu ciocolată
- Profiterol
Bucătăria mediteraneană:
-
Recomandare
- Carpacio de vită by Chef
- Lup de mare (Biban de mare) risotto, parmesan, suc de lămâie
- Carpacio de vită by Chef
-
Aperitiv
Platou brânzeturi
Platou Toscana
Camembert pane cu sos de fructe de pădure
Dovlecei la grătar cu brânză de capră și roșii cherry
Salată grecească
Salată cu fructe de mare -
Supe crème
Supă crema de broccoli cu parmezan -
Preparate principale
Piept de pui cu sos gorgonzola
Cotlet de porc la cuptor cu sos de mere și sufleu de cartofi
Mușchi de vită cu ierburi aromate pe pat de legume
diverse si sos de coniac
Mușchi de vită cu sos gorgonzola
Doradă regală la grătar cu sote de legume diverse -
Paste
- Penne quatro formaggi
- Penne Milaneze
- Spaghete carbonara
- Spaghete cu hribi
- Spaghete al oglio peperoncino
- Spaghete cu fructe de mare
- Penne quatro formaggi
-
Salată & Sosuri
- Salată de rucola cu roșii cherry
- Sos gorgonzola
- Sos de piper verde
- Salată de rucola cu roșii cherry
-
Desert
- Tiramisu
- Pana cotta cu fructe de pădureu
- Tiramisu
Bucătăria internațională:
-
Recomandare
- Scoici Saint Jaques cu cremă de țelină
- Piept de rață cu măr și piure de cartofi
- Scoici Saint Jaques cu cremă de țelină
-
Aperitiv
- Salată Waldorf
- Salată Caesar
- Musaca de vinete by new style
- Roulouri de vinete cu sos béchamel
- Bruscheta cu legume crocante si ou bio cu icre de somon
- Salată Waldorf
-
Preparate principale
- Parmatier de rață
- Piept de pui pe pat de legume
- Piept pui cu ricotta și orez salbatic
- Curcan în mantie de parmesan cu sos vișine
- Somon cu sos Champagne, cartofi natur și lămâie
- Parmatier de rață
-
Salată & Sosuri
- Salată de sparanghel verde
- Sos olandez
- Salată de sparanghel verde
-
Desert
- Tagliatele cu nuci și miere
- Deliciu de ciocolată
- Cheesecake
- Tagliatele cu nuci și miere
Meniu Finger Food:
-
- Tartina
- Frigăruia caprese
- Bruschete cu roșii și busuioc sau diverse
- Salată de tofu cu struguri
- Rulouri de dovlecei cu tofu și caise confiate
- Salata cu somon afumat
- Salată caldă de ciuperci enoki
- Smochină cu gorgonzola
- Sparanghel cu prosciutto crudo si somon
- Tartina
Galerie foto