Hotel Rusca
0%

Hotel Rusca
Hunedoara

ISTORIA HOTELULUI RUSCA

În 1968 a început construcția Hotelului Rusca, în centrul orașului Hunedoara. Hotelul a fost proiectat pentru a servi delegațiilor străine și pentru întâlnirile oficiale ale funcționarilor din domeniul industrial. Încă de la început hotelul a fost privit ca unul dintre simbolurile orașului alături de Combinatul Siderurgic, Castelul Corvinilor și Teatrul din centrul orașului.

După anii 80` reputația Hotelului Rusca a fost solidificată și de prezența în interiorul hotelului a mai multor miniștrii, dar și a lui Nicolae Ceaușescu, care în repetate rânduri au vizitat Hunedoara.

După anii 2000 Hotel Rusca a intrat într-o nouă etapă în care a început să se axeze pe turiști, devenind un simbol turistic al orașului, fiind cel mai mare hotel din județ timp de peste 15 ani.

În 2017 Hotel Rusca a fost preluat de SIF Hoteluri care au făcut primele investiții masive în reabilitarea și termoficarea hotelului, aducându-l la un nou standard de confort.

În 2021 compania TI Trust Invest, cu investiții în mai multe domenii începând din zona turistică, real estate, parcuri logistice și de agrement, a cumpărat Hotelul Rusca și a început să facă primele investiții cu scopul de a-l aduce la nivelul unui resort.

Planurile de viitor cuprind o terasă panoramică deasupra hotelului și un spa de peste 1000 mp, cu zone de wellness și de relaxare.

VIZIUNEA

Ne dorim să introducem oaspeții care ne trec pragul într-o lume a tradiției și istoriei, direct în inima Hunedoarei. Misiunea noastră este ca serviciile puse la dispoziție să ofere o experienţă plăcută, unică și demnă de repetat. Camerele spaţioase şi elegante, serviciile de înaltă calitate, personalul prietenos și zona turistică din împrejurul hotelului, garantează un sejur remarcabil şi te vor convinge că ai făcut alegerea potrivită.

ECHIPA NOASTRĂ

Ne mândrim cu un personal ospitalier, dedicat şi prietenos, ce este gata să îţi stea la dispoziţie și să rezolve în cel mai scurt timp orice problemă sau solicitare care ar putea să apară.

PARTEA ADMINISTRATIVA

Popa Emanuel

Director General

Lenica Blandu

Manager Hotel

BORD CONDUCERE

Nicolae Capusan

CEO

Vlad Capusan

CCO

Ruxandra Capusan

CFO

Rezerva Acum

Required fields are followed by *

+

Cauta camera

Required fields are followed by *