Team building de weekend
Pachet servicii:
Pret 175 ron / persoana - 1 noapte / 2 zile
Pret 275 ron / persoana - 2 noptii / 3 zile
- Cazare - cam.dbl
- Mic dejun - bufet
- Cina - meniu medieval in restaurantul Huniazilor - Hotel Rusca
- Cina !!! pt.pachet 3 zile
- Bar: apa plata/mineral,racoritoare diverse , cafea ,vin la carafa -500 ml/pax ,
- Vizita la Castelul Corvinilor – ghid,acces si vizita interior castel,
- Excursie la Manastirea Prislop – transport asigurat – !!! pt. pachet 3 zile
- Sala de conferinta cu toate dotarile aferente :*** mobilier, videoproiector, ecran, flipchart, internet
Program
Ziua 1 … sosirea la hotel
- seminariu in sala de conferinte
- coffe break …apa plata / mineral, cafea, patiserie
- … cina 19,30
Ziua 2 …
- mic dejun –bufet intre orele 7,30-10,00
- Vizita la Castelul Corvinilor intre orele 10,30 -13,00
- Excursie la Manastirea Prislop intre orele 13,30 – 17,00
- … cina ora 19,30
Ziua 3 …
- mic dejun –buffet intre orele 7:L30-10:00
- Check-out ora 11:30
Meniu …varianta 1
- Aperitiv zis si “Adunatura din camara”….pt. 5- 6 persoane - Branza telemea, Toba, Jumari, Maios, Ceapa, Carnaciori prajiti, Ceafa tiganeasca,Sunculita prajita, Gujoane pui, Carne de vita, Cartofii aurii, Varza rosie, Legume la tava, Mar, Gutuie
- Fel principal zis si “Farfuria Cavalerului “ - Nealosag de curcan (Piept de curcan cu bacon,mar,usturoi la cuptor cu sos de pere), Orez salbatic tras in unt, Salata de castraveti murati
- Desert zis si “ Placerea Domnitei “ - Papanasi cu dulceata si smantana … alaturi de o ceasca de ciresataMeniu …varianta
Meniu …varianta 2
- Aperitiv zis si “Adunatura din camara”….pt. 5-6 persoane - Branza telemea, Toba, Jumari, Maios, Ceapa, Carnaciori prajiti, Ceafa tiganeasca, Sunculita prajita, Gujoane pui, Carne de vita , Cartofii aurii, Varza rosie, Legume la tava, Mar, Gutuie
- Fel principal zis si “Farfuria Cavalerului “ - Visul cocosului (Piept de puicuta gratinat cu mozzarella si rosii), Cartofi svabesti, Salata de hribi
- Desert zis si “ Placerea Domnitei “ - Placinta cu mere / nuca si scortisoaraMeniu …varianta
Meniu …varianta 3
- Aperitiv zis si “Adunatura din camara”….pt. 5-6 persoane - Branza telemea, Toba, Jumari, Maios, Ceapa, Carnaciori prajiti, Ceafa tiganeasca, Sunculita prajita, Gujoane pui, Carne de vita, Cartofii aurii, Varza rosie, Legume la tava, Mar, Gutuie
- Fel principal zis si “Farfuria Cavalerului “ - Pastrav sarit din Cerna (peste pastrav facut la cuptor ), Legume inabusite, Salata verde
- Desert zis si “ Placerea Domnitei “ - Clatite cu branza dulce si sos de vanilie …alaturi de o ceasca de ciresata