Tel: +40 254 717 575

Tel: +40 784 264375

Fax: +40 254.712.002

receptie.hunedoara@sif-hoteluri.ro

Team building de weekend

Pachet servicii:

Pret  175 ron / persoana - 1 noapte / 2 zileteam building
Pret  275 ron / persoana - 2 noptii / 3 zile

  • Cazare  - cam.dbl
  • Mic dejun - bufet
  • Cina - meniu medieval in restaurantul Huniazilor - Hotel Rusca
  • Cina !!! pt.pachet 3 zile
  • Bar: apa plata/mineral,racoritoare diverse , cafea ,vin la carafa -500 ml/pax ,
  • Vizita la Castelul  Corvinilor – ghid,acces si vizita interior castel,
  • Excursie la Manastirea Prislop – transport asigurat – !!! pt. pachet 3 zile
  • Sala de conferinta cu toate dotarile aferente :*** mobilier, videoproiector, ecran, flipchart, internet

Program

Ziua 1 … sosirea la hotel

  • seminariu  in sala de conferinte
  • coffe break …apa plata / mineral, cafea, patiserie
  • … cina 19,30

Ziua 2 …

  • mic dejun –bufet  intre orele 7,30-10,00
  • Vizita la Castelul  Corvinilor intre orele 10,30 -13,00
  • Excursie la Manastirea Prislop intre orele  13,30 – 17,00
  • … cina ora 19,30


Ziua 3 …

  • mic dejun –buffet  intre orele 7:L30-10:00
  • Check-out ora 11:30

Meniu  …varianta 1

  • Aperitiv zis si “Adunatura din camara”….pt. 5- 6 persoane - Branza telemea, Toba, Jumari, Maios, Ceapa, Carnaciori prajiti, Ceafa tiganeasca,Sunculita prajita, Gujoane  pui, Carne de vita, Cartofii aurii, Varza rosie, Legume la tava, Mar, Gutuie
  • Fel principal zis si “Farfuria Cavalerului “ - Nealosag de curcan (Piept de  curcan cu bacon,mar,usturoi la cuptor cu sos de pere), Orez salbatic tras in unt, Salata de castraveti murati
  • Desert zis si “ Placerea Domnitei “ - Papanasi cu dulceata si smantana …  alaturi de o ceasca de ciresataMeniu  …varianta

Meniu  …varianta 2

  • Aperitiv zis si “Adunatura din camara”….pt. 5-6 persoane - Branza telemea, Toba, Jumari, Maios, Ceapa, Carnaciori prajiti, Ceafa tiganeasca, Sunculita prajita, Gujoane pui, Carne de vita , Cartofii aurii, Varza rosie, Legume la tava, Mar, Gutuie
  • Fel principal zis si “Farfuria Cavalerului “ - Visul cocosului (Piept de puicuta gratinat cu mozzarella si rosii), Cartofi svabesti, Salata de hribi
  • Desert zis si “ Placerea Domnitei “ - Placinta cu mere / nuca si scortisoaraMeniu  …varianta 

Meniu  …varianta 3

  • Aperitiv zis si “Adunatura din camara”….pt. 5-6 persoane - Branza telemea, Toba, Jumari, Maios, Ceapa, Carnaciori prajiti, Ceafa tiganeasca, Sunculita prajita, Gujoane pui, Carne de vita, Cartofii aurii, Varza rosie, Legume la tava, Mar, Gutuie
  • Fel principal zis si “Farfuria Cavalerului “ - Pastrav sarit din Cerna (peste pastrav facut la cuptor ), Legume inabusite, Salata verde
  • Desert zis si “ Placerea Domnitei “ - Clatite cu branza dulce si sos de vanilie …alaturi de o ceasca de ciresata