Tel: +40 254 717 575

Tel: +40 784 264375

Fax: +40 254.712.002

receptie.hunedoara@sif-hoteluri.ro

Paste 2020

  • SARBATORI PASCALE … grup 2020  

  PELERINAJ  LA  CASELE SFINTE ALE JUDETULUI HUNEDOARA                 

  Sejur  de  1 sau 2 cazare in camera dubla (twin / matrimoniala)  care include :

  • cazare + demipensiune 
  • Mic dejun Bufet  
  • Cina de Paste cu program muzical live
  • Pelerinaj la … lacasurile sfinte din judet : Manastirea Prislop, Manastirea Colt, Biserica Densus, Deplasare  la … Biserica din Ghelari in noaptea de Inviere pentru slujba de Inviere de unde se va lua  ‘pasti’ Pentru copii pana la 14 ani : cazarea+mic dejun este gratuita in camera cu 2 adultii / Masa 45 lei  pentru  cina sau pranz  

Pretul este de  *65 euro  /persoana  - sejur 1 noapte , * 80 euro / persoana  - sejur  2 noptii 

  • TARIFUL INCLUDE TVA. 
  • LA UN GRUP  ORGANIZAT DE MINIM 25 PERSOANE PLATITOARE SE OFERA GARTUITATE PENTRU ORGANIZATOR SI GHID

PROGRAM   “Rusca “ -  3  noptii / 4 zile  … 115 euro /persoana

Ziua 1- check-in, ora 20:00 cina

Meniu de post

  • ciorba de zarzavat 
  • snitel de soia (fara ou)
  • cartofi natur
  • salata de varza 
  • desert   
  • apa plata/minerala, racoritoare

Meniu normal

  • mamaliguta cu smantana si branza
  • piept de pui la gratar 
  • cartofi taranesti 
  • salata de varza
  • desert
  • apa plata/minerala, racoritoare

    Ziua 2

orele 7:00 – 10:00 

  • mic dejun in sistem bufet suedez cu meniu special de post,
  • dupa mic dejun vizitare Manastirea Prislop, Manastirea Colt, Biserica Densus.   

Ora 19:30 - cina :

Meniu de post

  • salata orientala
  • sarmalute de post cu ciuperci(5 buc.)sarmalute de post cu ciuperci(5 buc.)
  • desert
  • desertapa plata/minerala, racoritoare

Meniu normal

  • salata bulgareasca
  • escalop de porc
  • piure de cartofi 
  • salata de rosii
  • desert
  • apa plata/minerala, racoritoare

  Ziua 3

orele 8:00 – 9:30 

Mic dejun special de Paste - sistem bufet suedez cu oua rosii, drob de miel, oua umplute, ceapa verde, cas sarat, salata boeuf, icre, costita fiarta cu usturoi si boia de ardei, slanina afumata, ridichi, masline, cozonac, etc ;

ora 13:30 - Branch Bufet        

  • oua rosiiou
  • ciorba de miel cu tarhon traditionala
  • friptura de miel la cuptor 
  • pulpe de pui la tava 
  • cartofi la cuptor 
  • mamaliguta 
  • salata verde 
  • desert : pasca traditionala cu branza dulce si stafide
  • 200 ml pahar cu vin rosu,
  • apa plata/minerala, racoritoare      

ora 16:00  – Vizita cu ghid si intrare  la Castelul Corvinilor    

ora 19:30 – Cina  

  • 200 ml pahar cu vin rosu,
  • apa[lata/minerala,racoritoare
  • salata ‘a la Rusca’ 
  • friptura de miel / porc la tava 
  • piure de cartofi + salata asortata
  • desert
  • program artistic live     

Ziua 4

orele 7:00 – 10:00 – mic dejun in sistem bufet suedez

  • TARIFUL INCLUDE TVA.
  • LA UN GRUP  ORGANIZAT DE MINIM 25 PERSOANE PLATITOARE SE OFERA GARTUITATE PENTRU ORGANIZATOR SI GHID