Paste 2020
- SARBATORI PASCALE … grup 2020
PELERINAJ LA CASELE SFINTE ALE JUDETULUI HUNEDOARA
Sejur de 1 sau 2 cazare in camera dubla (twin / matrimoniala) care include :
- cazare + demipensiune
- Mic dejun Bufet
- Cina de Paste cu program muzical live
- Pelerinaj la … lacasurile sfinte din judet : Manastirea Prislop, Manastirea Colt, Biserica Densus, Deplasare la … Biserica din Ghelari in noaptea de Inviere pentru slujba de Inviere de unde se va lua ‘pasti’ Pentru copii pana la 14 ani : cazarea+mic dejun este gratuita in camera cu 2 adultii / Masa 45 lei pentru cina sau pranz
Pretul este de *65 euro /persoana - sejur 1 noapte , * 80 euro / persoana - sejur 2 noptii
- TARIFUL INCLUDE TVA.
- LA UN GRUP ORGANIZAT DE MINIM 25 PERSOANE PLATITOARE SE OFERA GARTUITATE PENTRU ORGANIZATOR SI GHID
PROGRAM “Rusca “ - 3 noptii / 4 zile … 115 euro /persoana
Ziua 1- check-in, ora 20:00 cina
Meniu de post
- ciorba de zarzavat
- snitel de soia (fara ou)
- cartofi natur
- salata de varza
- desert
- apa plata/minerala, racoritoare
Meniu normal
- mamaliguta cu smantana si branza
- piept de pui la gratar
- cartofi taranesti
- salata de varza
- desert
- apa plata/minerala, racoritoare
Ziua 2
orele 7:00 – 10:00
- mic dejun in sistem bufet suedez cu meniu special de post,
- dupa mic dejun vizitare Manastirea Prislop, Manastirea Colt, Biserica Densus.
Ora 19:30 - cina :
Meniu de post
- salata orientala
- sarmalute de post cu ciuperci(5 buc.)sarmalute de post cu ciuperci(5 buc.)
- desert
- desertapa plata/minerala, racoritoare
Meniu normal
- salata bulgareasca
- escalop de porc
- piure de cartofi
- salata de rosii
- desert
- apa plata/minerala, racoritoare
Ziua 3
orele 8:00 – 9:30
Mic dejun special de Paste - sistem bufet suedez cu oua rosii, drob de miel, oua umplute, ceapa verde, cas sarat, salata boeuf, icre, costita fiarta cu usturoi si boia de ardei, slanina afumata, ridichi, masline, cozonac, etc ;
ora 13:30 - Branch Bufet
- oua rosiiou
- ciorba de miel cu tarhon traditionala
- friptura de miel la cuptor
- pulpe de pui la tava
- cartofi la cuptor
- mamaliguta
- salata verde
- desert : pasca traditionala cu branza dulce si stafide
- 200 ml pahar cu vin rosu,
- apa plata/minerala, racoritoare
ora 16:00 – Vizita cu ghid si intrare la Castelul Corvinilor
ora 19:30 – Cina
- 200 ml pahar cu vin rosu,
- apa[lata/minerala,racoritoare
- salata ‘a la Rusca’
- friptura de miel / porc la tava
- piure de cartofi + salata asortata
- desert
- program artistic live
Ziua 4
orele 7:00 – 10:00 – mic dejun in sistem bufet suedez
- TARIFUL INCLUDE TVA.
- LA UN GRUP ORGANIZAT DE MINIM 25 PERSOANE PLATITOARE SE OFERA GARTUITATE PENTRU ORGANIZATOR SI GHID