Tel: +40 254 717 575

Tel: +40 784 264375

Fax: +40 254.712.002

receptie.hunedoara@sif-hoteluri.ro

Meniuri botez

MENIUL BOTEZ, trei feluri de mancare: 135 lei / PERSOANA

GUSTARE

  • Trandafiri din salam de Sibiu
  • Rulouri din sunca de Praga cu salata de cruditati
  • Evantai din muschi file afumat
  • Telemea de vaca
  • Nufar din rosie cu salata de vinete
  • Fundite din cascaval afumatIcre de crap pe felie de lamaie
  • Barcute din ardei gras cu crema fina de branzaMozaic de masline
  • Castravete verde

CIORBA / SUPA

  • ciorba de pui a la grec sau ciorba de vacuta sau supa de pasare cu taitei

FEL PRINCIPAL

  • Mixed grill din porc,pui cu cartofi la cuptor cu rozmarin si fideluta de ceapa
  • Salata de varza alba

PRETUL MAI INCLUDE

  • Camere de cazare in hotel  4-6 camere in functie de ziua evenimentului , 
  • Camere de cazare in hotel  4-6 camere in functie de ziua evenimentului , 
  • Reducere 15 %  la cazare pt. invitatiiReducere 10 % la al doilea eveniment organizat 
  • Personal pregatire – servire(bucatari/osptari)
  • Tinuta sala ( scaun chiavari +fata masa de culoare alb crem).

LA CERERE

  • Sarmale a la Rusca ( 4 buc sarmale, kasier corocant,mamailguta,smantana,ardei), .. 14lei / persoana

Informatii!

  • Un ospatar la maxim 25 de persoane 
  • Un bucatar la maxim 30 persoane
  • Va oferim posibilitatea de a aduce dumneavoastra restul de  bauturi, fara a percepe nici un fel de taxa!

MENIUL BOTEZ - trei feluri de mancare: 145 lei / PERSOANA

GUSTARE

  • Rulouri festive din sunca de Praga,
  • Pasta de branza si nuca
  • Salata Waldorf pe frunza de salata
  • Dobos fantezie
  • Crema de peste afumat si masline verzi pe pat de lamaie
  • Trandafiri din salam de Sibiu
  • Rulada din piept de pui si ciuperci
  • Chiftelute cu susan
  • Nufar de rosie cu salata de vinete
  • Frigarui asortate din mozzarella si masline
  • Castravete verde

PESTE

  • File de salau cu sos butte lemon si  garnitura ( babymorcov,brocoli,cartofi natur) 

FEL PRINCIPAL

  • Duet din muschiulet de porc impanat si piept de curcan servit cu cartofi rozmarin
  • Salata asortata de muraturi

PRETUL MAI INCLUDE

  • Camere de cazare in hotel  4-6 camere in functie de ziua evenimentului , 
  • Camere de cazare in hotel  4-6 camere in functie de ziua evenimentului , 
  • Reducere 15 %  la cazare pt. invitatiiReducere 10 % la al doilea eveniment organizat 
  • Personal pregatire – servire(bucatari/osptari)
  • Tinuta sala ( scaun chiavari +fata masa de culoare alb crem).

LA CERERE

  • Sarmale a la Rusca ( 4 buc sarmale, kasier corocant,mamailguta,smantana,ardei), .. 14lei / persoana

Informatii!

  • Un ospatar la maxim 25 de persoane 
  • Un bucatar la maxim 30 persoane
  • Va oferim posibilitatea de a aduce dumneavoastra restul de  bauturi, fara a percepe nici un fel de taxa!