Hotel Rusca

Christmas Party Medieval 2017

There are no translations available.

Varianta 1

Pachet servicii:
Pret 260 ron / persoana
Cazare 1 noapte - cam.dbl
-Mic dejun - bufet
-Cina Festiva - meniu medieval in restaurantul Huniazilor
-Hotel Rusca Bar : apa plata / minerala, racoritoare diverse la 2L, cafea
-Open Tuica fiarta la intampinare -100 ml/pax, Vin fiert - 300 ml/pax, Vin alb/rosu la carafa -500 ml/pax, Christmas cocktails -1/pax. :*campari orange (campari+suc portocale) / *cuba libre (rom Havana+cola) / *007(martini+vodka), Bere - 1st./pax, Crema de whisky- 250 ml/pax, Whisky-250 ml/pax , Ciresata la desert-0,50 ml /pax.
-Ambianta muzicala asigurata de DJ Personal preparare si servire asigurat.
-Excursie la Castelul Corvinilor / ziua 2 – ghid,acces si vizita interior castel,

Varianta 2

Pachet servicii:
Pret 160 ron / persoana
-Cina Festiva - meniu medieval in restaurantul Huniazilor
-Hotel Rusca Bar : apa plata/mineral, racoritoare diverse la 2L, cafea
-Open Tuica fiarta la intampinare -100 ml/pax, Vin fiert - 300 ml/pax, Vin alb/rosu la carafa -500 ml/pax, Christmas cocktails -1 /pax.: *campari orange (camapri+suc porto) / *cuba libre (rom Havana+cola) / *007(martini+vodka), Bere - 1st./pax, Crema de whisky- 250 ml/pax, Whisky-250 ml/pax , Ciresata la desert-0,50 ml /pax. Ambianta muzicala asigurata de DJ Personal preparare si servire asigurat .

 

Meniu Varianta 1

  • Aperitiv zis si “Adunatura din camara”….pt. 5-6 persoane
  • Branza telemea, Toba, Jumari, Maios, Ceapa, Carnaciori prajiti, Ceafa tiganeasca, Sunculita prajita, Gujoane pui, Carne de vita, Cartofii aurii, Varza rosie, Legume la tava, Mar, Gutuie
  • Fel principal zis si “Farfuria Cavalerului “ Visul cocosului (zis si Piept de puicuta gratinat cu mozzarella si rosii) , Tamp de iepure cu boabe negre (zis si Pulpe de iepure cu măsline) , Cartofi svabesti, Salata de hribi
  • Desert zis si “ Placerea Domnitei “ Placinta cu mere/nuca si scortisoara … alaturi de o ceasca de ciresata

*** Se poate adauga in plus si preparatul “Poftele ospetilor ”– Dinamite (zis si Sarmale - carne tocata, varza murata, mamaliguta, kaiser, smantana, ardei) sau Peste la tava cu legume !

Meniu Varianta 2

  • Aperitiv zis si “Adunatura din camara”….pt. 5-6 persoane Branza telemea, Toba, Jumari, Maios, Ceapa, Carnaciori prajiti, Ceafa tiganeasca, Sunculita prajita, Gujoane pui, Carne de vita, Cartofii aurii, Varza rosie, Legume la tava, Mar, Gutuie
  • Fel principal zis si “Farfuria Cavalerului “ Nealosag de curcan (Piept de curcan cu bacon, mar, usturoi la cuptor cu sos de pere), Pastrav sarit din Cerna (peste pastrav facut la cuptor ), Orez salbatic tras in unt / Legume inabusite, Salata de castraveti murati
  • Desert zis si “ Placerea Domnitei “ Clatite cu branza dulce si sos de vanilie …alaturi de o ceasca de ciresata

*** Se poate adauga in plus si preparatul “Poftele ospetilor ” – Dinamite (zis si Sarmale -carne tocata,varza murata,mamaliguta ,kaiser,smantana,ardei) sau Pomana porcului ( maruntaie si carne de la porc la tigaie)!

Română (România)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)Hungarian (formal)Italian - Italy

Attrakciók

Elszállásolás

Szálloda felszereltsége